пʼятницю, 11 січня 2019 р.

АстроFest "Різдвяні зорі - 2019"

11.01.2019р.

З метою популяризації  природничо-наукових знань, формування в учнів інтересу та наукового підходу до вивчення астрономії і пов'язаних із нею наук; виявлення та розвитку в учнів творчих здібностей до науково-дослідницької діяльності, активізація всіх форм позакласної та позашкільної роботи з учнями, забезпечення науково-методичного супроводу діяльності опорних навчальних закладів 11 січня 2019 р. у  НВК «Лозівська ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ» відбувся астрофест «Різдвяні зорі» за ініціативою ТОКІППО та опорного кабінету фізики НВК «Лозівська ЗОШ І – ІІІ ст. – ДНЗ».  Про сузіря та деякі найзагальніші характеристики зір учасникам розповів Плисюк Б.В.,вчитель астрономії ТЗОШ №27. Цікавим для присутніх був виступ Тетяни Свинарик-Іващенко, голови  клубу любителів астрономії «ТерАстро» про особливості фотографування астрономічних об’єктів у земних умовах. Сергій Вербицький,  член Київського клубу любителів астрономії «Астрополіс» ознайомив присутніх з можливостями астрономічного обладнання обсерваторії в НВК «Лозівська ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ».
В рамках заходу учні закладів середньої освіти області взяли участь у астроквесті, за підсумками якого переможці заходу були нагородженні цінними призами: телескопом, біноклем та підзорною трубою, які презентував Сергій Вербицький. Всі учасники заходу отримали дипломи відповідного ступеня, різдвяний набір цукерок від товариства «Дружба» та подарунки видавництва «Богдан» та «Ранок».


У цьому астрофесті «Різдвяні зорі» брали участь учні Лановецького району, а саме учень 8 класу Юськовецької ЗОШ І-ІІІ ступенів Шклярук Назарій, який виборов Диплом ІІ ступеня та учень 10 класу Лановецької ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 Гуменюк Тарас, який виборов Диплом І ступеня!


Вітаємо Шклярука Назарія та Гуменюка Тараса з цими досягненнями і бажаємо їм подальших звершень та досягнень!

Фотоальбом АстроФесту...
Джерело
https://ternofizik.blogspot.com/2019/01/11-2019.html
http://nebozvid.blogspot.com/2019/01/blog-post.html

Немає коментарів:

Дописати коментар